Realistische aanpak

Resultaat op de lange termijn

1 totaal concept

Je spiermassa vergroten klinkt misschien als een hele opgave, maar met de ondersteuning van KR8 Personal Training bereik je binnen no-time jouw doel! Onze personal trainers zijn gespecialiseerd in het vergroten van de spiermassa door middel van krachttraining. Zij helpen je hier dan ook graag bij. Wanneer kom jij langs voor een kennismaking?

Vrijblijvend kennismaken? Vraag nu jouw gratis intake aan!

Jouw spiermassa vergroten met krachttraining

Het vergroten van je spiermassa doen wij altijd aan de hand van krachttraining. Wij geloven in het trainen van je spieren en hierdoor krachtiger worden. Iedereen doet dit op zijn of haar eigen niveau; hier komt onze personal training bij kijken. Met behulp van een privé trainer ga jij aan de slag met de door jou gestelde doelen. Je trainer ondersteunt je hierbij en zorgt ervoor dat je resultaat op lange termijn ervaart -niet alleen op korte termijn.

Spieren opbouwen als vrouw

Dat vrouwen meer moeite hebben met het opbouwen van spieren dan mannen is een mythe. Wel is het zo dat een gemiddeld vrouwenlichaam minder spierweefsel bevat dan dat van een man. Met name in het bovenlichaam zijn de verschillen in het spierweefsel tussen man en vrouw aanwezig. Wij zien dus vaak dat vrouwen meer moeite hebben met het opbouwen van spieren in het bovenlichaam. De kracht in het onderlichaam is, in vergelijking met het lichaamsgewicht, tussen mannen en vrouwen ongeveer gelijk. De fysieke verschillen tussen man en vrouw in combinatie met jouw gestelde doelen, bepalen jouw training.

Start met trainen

Wil je meer weten over de mogelijkheid tot personal training in Culemborg of Tiel of hoe je als vrouw het best spieren kan opbouwen? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons op +316 55 80 32 25. Wij vertellen je graag meer over onze trainingsschema’s en hoe we jou kunnen helpen je spiermassa te vergroten. Weet je nog niet of personal training geschikt is voor jou? Geen probleem, daar komen we samen achter!

Trainer en Marcel in gesprek
Personal Training Culemborg. In de studio geeft Personal Trainer Luno een tip aan een klant in de plank
AACC    DCB scaled