fbpx

Sporten bij Sportplaza Tiel

Wil jij sporten en personal training volgen bij een sportschool in Tiel? KR8 Personal Training werkt als zelfstandig bedrijf binnen Sportplaza Tiel en maakt gebruik van alle faciliteiten hier. Dat is meteen het mooie, samen hebben we namelijk een gehele sportschool tot onze beschikking! Bovendien train je bij de sportschool, hierdoor maak je meteen kennis met de medewerkers, leden en apparatuur. Een goede manier om over die drempel van de sportschool heen te komen en te ervaren hoe leuk sporten is!

DE VOORDELEN VAN PT BIJ EEN SPORTSCHOOL

Wanneer je gaat trainen met een personal trainer, gebeurt dit in Healthcenter Culemborg of Sportplaza Tiel. Wij werken als zelfstandig bedrijf binnen de sportschool en maken gebruik van alle faciliteiten. Dat is meteen het mooie, we hebben namelijk een gehele sportschool tot onze beschikking! Bovendien train je bij de sportschool, je maakt hierdoor meteen kennis met de medewerkers, leden en apparatuur. Dit is de perfecte manier om over die drempel heen te komen van de sportschool bezoeken. Ervaar hoe leuk begeleid sporten kan zijn!

KOM LANGS VOOR EEN PROEFTRAINING

Het is ons doel om jou én zoveel mogelijk anderen te helpen bij het werken aan een gezonde en krachtige leefstijl. Dit doen we door samen te sporten tijdens personal training bij Sportplaza Tiel. Ben jij klaar voor de uitdaging? De eerste stap is een kennismaking: hier nemen wij de tijd om jou te leren kennen. Wil je spiermassa opbouwen? Ben je op zoek naar een gezond voedingspatroon? Op basis van jouw wensen komen wij met een realistische aanpak en bepaal jij of je samen met ons de uitdaging aangaan. Heb je een vraag of wil je gelijk een kennismaking met ons inplannen? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons op +316 55 80 32 25.

DE VOORDELEN VAN PT BIJ EEN SPORTSCHOOL

Ben jij klaar om jezelf uit te dagen om tot het uiterste te gaan? Neem dan contact met ons op via het formulier. We vertellen je graag wat meer over personal training bij de sportschool in Culemborg of Tiel.


Open chat
Hallo,

Leuk dat je onze website bezoekt. Kunnen wij je ergens bij helpen?