fbpx

Sporten bij Sportplaza Tiel

Wil jij sporten en personal training volgen bij een sportschool in Tiel? KR8 Personal Training werkt als zelfstandig bedrijf binnen Sportplaza Tiel en maakt gebruik van alle faciliteiten hier. Dat is meteen het mooie, samen hebben we namelijk een gehele sportschool tot onze beschikking! Bovendien train je bij de sportschool, hierdoor maak je meteen kennis met de medewerkers, leden en apparatuur. Een goede manier om over die drempel van de sportschool heen te komen en te ervaren hoe leuk sporten is!

Sportplaza Tiel

De voordelen van sporten en personal training bij een sportschool in Tiel

Sporten en personal training volgen in een sportschool brengt vele voordelen met zich mee. Je hebt het hele concept op één plek, en:

  • • Je weet hoe de apparatuur werkt in een sportschool

  • Je leert de werknemers én sporters kennen

  • Je raakt vertrouwt met het trainen in een sportschool

  • Je kunt zelfstandig trainen met een trainingsschema

  • Je kunt altijd iets vragen aan een trainer

Kom langs en ervaar zelf de kracht

Het is ons doel om jou én zoveel mogelijk anderen te helpen bij het werken aan een gezonde en krachtige leefstijl. Dit doen we door samen te sporten tijdens personal training bij Sportplaza Tiel. Ben jij klaar voor de uitdaging? De eerste stap is een kennismaking: hier nemen wij de tijd om jou te leren kennen. Wil je spiermassa opbouwen? Ben je op zoek naar een gezond voedingspatroon? Op basis van jouw wensen komen wij met een realistische aanpak en bepaal jij of je samen met ons de uitdaging aangaan. Heb je een vraag of wil je gelijk een kennismaking met ons inplannen? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons op +316 55 80 32 25.

Kom jij snel langs om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen?

Kennismaken?
Vul het formulier in voor een vrijblijvende intake!