Skip to content

Sporten bij MA Lifestyle Club

Wil jij sporten en personal training volgen bij een sportschool in Tiel? KR8 Personal Training werkt als zelfstandig bedrijf binnen MA Lifestyle Club en is de perfecte manier om je doelen te behalen. Regelmatig staan mensen in de sportschool en weten ze niet wat ze moeten doen. Met Personal Training bij KR8 is dat verleden tijd. Jouw trainer zorgt met zijn kennis ervoor dat je effectief gaat trainen en blessurevrij kunt blijven.

DE VOORDELEN VAN PT BIJ EEN SPORTSCHOOL

Wanneer je gaat trainen met een personal trainer, gebeurt dit in Healthcenter Culemborg of MA Lifestyle CLub. Wij werken als zelfstandig bedrijf binnen de sportschool en maken gebruik van alle faciliteiten. Dat is meteen het mooie, we hebben namelijk een gehele sportschool tot onze beschikking! Bovendien train je bij de sportschool, je maakt hierdoor meteen kennis met de medewerkers, leden en apparatuur. Dit is de perfecte manier om over die drempel heen te komen van de sportschool bezoeken. Ervaar hoe leuk begeleid sporten kan zijn!

DE VOORDELEN VAN PERSONAL TRAINING

 • Personal coach elke keer als je traint
 • Veilige uitvoering van de oefening en blessurevrij trainen
 • Leert wat je wel én niet moet in de sportschool
 • Stok achter de deur zodat jij voor een langere periode blijft sporten
 • Extra begeleiding op voedingsgebied 

ERVAAR WAT ONZE LEDEN VINDEN VAN KR8 PERSONAL TRAINING

Bekijk het verhaal van Alice. Zij heeft in 6 maanden enorme stappen gezet op het gebied van haar gezondheid.

 • "Top training met professionals Nicky en Luno. Door hun ga je altijd een stap verder in je eigen uitdaging. Ze stimuleren je op een prettige manier om je doelstellingen te halen! Energiek en goed voor lichaam en geest met aandacht ook voor voeding en trainingsoefeningen voor thuis."

  Arjan van de R.
  Arjan van de R.
 • "Personal training bij KR8 PT was voor mij echt een eye-opener. Lang worstelde ik met mijn gewicht en heb nu eindelijk een lifestyle ontwikkeld die bij me past én waarbij ik slanker en strakker word. Er is geen leven meer te bedenken zonder sport en ik nu weet hoe ik uitgebalanceerd moet eten!"

  Sharon N.
  Sharon N.
 • "Ik had het nooit gedacht, maar ik ben sporten zelfs een beetje leuk gaan vinden. Nicky’s kunde en professionaliteit geven mij steeds meer vertrouwen in mijn fysieke capaciteiten en zo durf ik de grenzen ervan te verkennen. Hij laat me zeker niet wegkomen met halve inzet!”

  Audrey J.
  Audrey J.
 • "Sinds mijn elfde heb ik last van chronische rugklachten.
  Er wordt goed op mijn houding gelet, pijn wordt serieus genomen en ik ontdek wat mijn rug allemaal wèl kan. Ik raad iedereen aan om bij KR8 Personal Training lessen te volgen."

  Nadine O.
  Nadine O.
 • ''Ik had nooit gedacht dat ik keer op keer met plezier naar de sportschool zou gaan. De trainingen zijn professioneel en zeer gevarieerd. Ik heb geen last meer van mijn armblessure door de gerichte sportlessen en goede begeleiding. De KR8 PT slogan ''Onze overwinning is die van jou'' is voor iedereen een sportief feit!''

  Jordi B.
  Jordi B.
 • "Ik volg sinds dit jaar 2x per week een PT-sessie van 30 minuten met als doel op een gecontroleerde wijze flink wat kilo’s af te vallen (20 kg). 
  De PT-sessies zorgen zowel voor structuur als gemak. Daarnaast motiveert Luno mij om door te gaan tot het einde. 

  Bijna 4 maanden later ben ik op een gecontroleerde manier 14 kilo lichter en draag ik geen maat 54 broeken meer maar maat 50. "

  M. van Leeuwen
  M. van Leeuwen
 • "Ik word nu al een aantal jaren begeleid door de mannen van KR8 met als resultaat -35kg! Er is oog voor het fysieke plaatje maar er wordt ook zeker stil gestaan bij het mentale stuk. Afvallen of fitter worden gaat gepaard met aanpassingen in je dag structuur. De nuchtere en relativerende woorden van Nicky zijn daar zeker helpend bij. Qua kracht en conditie zorgen ze ervoor dat je iedere training weer uitgedaagd wordt en je eigen grenzen verlegd."

  Merle R.
  Merle R.
 • "Ik had geen idee waar ik aan begon toen ik een half jaar geleden bij KR8 startte. Alles leek onmogelijk en ik vond naar de sportschool gaan vreselijk. Ondertussen heb ik mijn doel behaald, heb ik ontzettend veel geleerd over voeding en trainen en vind ik het ontzettend leuk om te doen. Naast het fysieke resultaat heeft het me ook veel rust in mijn hoofd gebracht en voel ik me mentaal sterk."

  Rosa M.
  Rosa M.

KOM LANGS VOOR EEN PROEFTRAINING

Het is ons doel om jou én zoveel mogelijk anderen te helpen bij het werken aan een gezonde en krachtige leefstijl. Dit doen we door samen te sporten tijdens personal training bij Ma Lifestyle Club. Ben jij klaar voor de uitdaging? De eerste stap is een kennismaking: hier nemen wij de tijd om jou te leren kennen. Wil je spiermassa opbouwen? Ben je op zoek naar een gezond voedingspatroon? Op basis van jouw wensen komen wij met een realistische aanpak en bepaal jij of je samen met ons de uitdaging aangaan. Heb je een vraag of wil je gelijk een kennismaking met ons inplannen? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons op +316 55 80 32 25.

DE VOORDELEN VAN PT BIJ EEN SPORTSCHOOL

Ben jij klaar om jezelf uit te dagen om tot het uiterste te gaan? Neem dan contact met ons op via het formulier. We vertellen je graag wat meer over personal training bij de sportschool in Culemborg of Tiel.