Superlekker en vooral supermakkelijk!
Ideaal voor een eiwitrijke lunch, pre workout maaltijd of gewoon als diner.
Je heb er niet veel voor nodig.
Ingrediënten:
- 2 blikjes tonijn op water.
- 80gr havermout.
- 1 ei
- peper en zout.
- 1 broodje
- Beetje mayonaise.
- halve avocado.
Bereiding:
Het is belangrijk dat je tonijn op water gebruikt. Anders worden de burgers niet lekker.
Verwijder het vocht zoveel mogelijk uit de blikjes. Voeg de tonijn, havermout, ei, peper en zout samen in een bowl.
Goed mengen tot een plakkerige massa. Maak hier 3 a 4 puckvormige burgers van.
Verhit een beetje olie in een koekenpan.
Bak de tonijnburgers tot ze goudbruin zijn. Eventueel met de deksel op de pan zodat het ei kan stollen.
Snijd het broodje open, doe een klein toefje mayonaise op je broodje, daarboven leg je de plakjes avocado en daarboven leg je de tonijnburger.
Zo heb je een heerlijke lunch! Waar je lang van vol zit.
Eet smakelijk!