Voeding

Welkom bij KR8 Personal Training, waar we niet alleen focussen op workouts, maar ook op voedingsbegeleiding om jouw fitnessdoelen te versterken.

Onze ervaren coaches, met meer dan 5 jaar expertise, begrijpen het belang van een uitgebalanceerd dieet voor optimale resultaten.

Verhoog je energie level DIRECT

Gediplomeerde trainers

Een stok achter de deur

Aan de slag met een persoonlijk voedingsadvies van een sport- en voedingscoach

Ben jij klaar voor een nieuwe, gezondere levensstijl? Ga dan aan de slag met personal training bij KR8 Personal Training in Culemborg of Tiel. Hier vind je een personal trainer die ook voedingscoach is en dus thuis is op alle gebieden. De combinatie van sport- en voedingscoach zorgt ervoor dat jij op de meest complete manier aan jouw doelen werkt. Samen met jouw personal trainer en voedingscoach ga je dan ook minimaal twee keer in de week aan de slag met een training van 30 minuten. Daarnaast ontvang je voedingsadvies dat is gebaseerd op jouw wensen en eisen.

Jouw sport- en voedingscoach staat voor je klaar

Wanneer je aan de slag gaat met personal training bij KR8 Personal Training, ga je ook écht aan de slag. Met jouw personal trainer en voedingscoach zoek je jouw grenzen op en, op jouw eigen niveau, verleg je deze. Dit doe je aan de hand van krachttraining en het aanhouden van een voedingsschema op maat. Wij geloven dat dit de basis is voor de gezonde leefstijl die jij wilt bereiken. Onze visie is dan ook het fit en krachtig maken van zoveel mogelijk mensen in onze omgeving

Persoonlijk plan

Samen met je trainer kijk je naar wat jij nodig hebt om op lange termijn succes wilt behalen.

Deskundig

Het is belangrijk dat je onthoud dat wij geen dietist zijn. Wij kijken verder dan alleen voeding. Het neemt niet weg dat is een enorm belangrijk onderdeel is van het behalen van een gezond lichaam.

Persoonlijke aandacht

Met een personal trainer ligt de focus voor de volle 100% op jou! Je krijgt individuele aandacht om ervoor te zorgen dat je je doelen bereikt.

Meetbaar resultaat

We evalueren één keer per maand om te bespreken hoe het gaat en een aantal zaken op te meten. Hierdoor weten wij precies hoe jij ervoor staat.

Bekijk Onze PT-studio in Tiel

Bekijk Onze PT-studio in Culemborg

Hier geloven wij in!

Bij KR8PT draait het om volhouden, wekelijks een kleine verandering die je makkelijk in je leven kan toepassen. Zonder moeite, met andere woorden duurzaam resultaat.