Hoe kom jij de wintermaanden door?

Als jij het zat bent om aan te komen en je futloos te voelen tijdens de wintermaanden dan hebben wij de perfecte deal.

Over ons

Even voorstellen

Personal Trainer Luno

Even voorstellen, wij zijn Nicky en Luno en wij vinden het wel zo netjes om ons voor te stellen.

De wintermaanden zijn altijd lastig om energiek door te komen. Je doet minder en voelt je futloos. Wij hebben een programma opgezet om jou te helpen om energiek de wintermaanden door te komen.

Personal Trainer Culemborg Tiel

UNIEK

Wat maakt ons anders dan de rest?

Bij personal training denk je al snel aan opgepompte trainers die in je oor staan te schreeuwen dat je er nog 4 moet doen. Voor ons zijn dat drie rode kruisen. 

Dat is niet wie wij zijn. Een six-pack of hele mooie strakke ronde billen klinkt leuk maar is voor het gros van de mensen niet vol te houden. 

Wij helpen uitsluitend mensen die: 

• Op een veilige manier willen trainen 
• Wanneer je niet meer tevreden bent in je huidige situatie
• Meerdere pogingen hebt gedaan om af te vallen

Hoe komt het dat jullie zoveel successen behalen?

We richten ons niet alleen op het trainen, we gaan voor een langdurige verandering die vol te houden is voor jou. Dit doen we door het vanuit jouw leven te bekijken. We leggen je dus niks op. En dit werkt! En is inmiddels een bewezen methode bij een groot deel van onze leden. 

 

Trainer tijdens squat
0d3bf6d3-0004-45c2-9747-07697d898fa2
IMG_4230_Moment

Maar wat krijg ik dan wel?

Bij KR8 Personal Training draait het om volhouden, wekelijks een kleine verandering die je makkelijk in je leven kan toepassen. Zonder moeite, met andere woorden duurzaam resultaat.

Uitdaging

Onze trainingen zijn uitdagend en altijd binnen jouw grenzen. 

Fun

Veel fun tijdens de trainingen en op een leuke manier richting resultaat werken.

Kennis

Kennisoverdracht waarom iets wel of niet bij jou werkt. 

HIER GELOVEN WIJ IN

Bij KR8 Personal Training draait het om volhouden, wekelijks een kleine verandering die je makkelijk in je leven kan toepassen. Zonder moeite, met andere woorden duurzaam resultaat.

Nicky van Soest

TRAINER

Van kleins af aan ben ik al bezig met sport. Eerst vooral voetbal. Ik ben sinds mijn 16e in de gym te vinden! Toen de resultaten kwamen was ik verkocht.

Luno v. Vlaanderen

Trainer

Bewegen is mijn passie, een manier van leven. Ik kan je op een veilige, uitdagende manier begeleiden. Deze kennis heb ik opgedaan bij de CIOS en de NASM. 

KR8 Personal Trainer Victor

Victor Thomas

TRAINER

Mijn passie is kennis aan andere overbrengen, samen naar doelen toewerken en andere te zien groeien geeft mij voldoening. 

ERVAAR HET ZELF

Ervaar zelf onze personal krachttraining

Personal training is ervaren. En willen jou laten ervaren wat wij kunnen, maar vooral wat JIJ kan. Onze kracht is jou te motiveren en uit te dagen op een realistische manier. Hierdoor ga je ervaren wat jij allemaal kunt. 

Mensen onderschatten zichzelf of zeggen tegen zichzelf dit kan ik niet of lukt mij niet. En daar ligt onze kracht.

Jij kan het namelijk wel. En wij geven jouw de tools en motivatie zodat jij ook in jezelf gaat geloven.

Wat onze klanten zeggen

Een 21 dagen Try Out €139,-

jouw voordeel €89,-

Ben jij even helemaal klaar met de corona-kilo’s, een laag energielevel en wil jij een flinke boost? Dan is onze 21 dagen challenge de perfecte uitkomst!

2 Maanden Back in Shape voor €479

jouw voordeel €77,-

Jij bent vastberaden om na deze zomer flink wat kilo’s te verliezen en weer lekker fit en strak in je vel te zitten. Met dit pakket train je 2 x per week met onze Personal Trainers.

Free Try Out

jouw voordeel €89,-

Omdat we sneller groeien dan verwacht hebben wij maar 7 plekken per maand om een Try Out in te plannen. Als jij als je snel aanmeldt dan behoor jij tot 1 van de 7 gelukkigen.

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens het programma ga je 2x per week aan de slag met een personal trainer. Bij start volgt er een intakegesprek met de trainer. Het programma duurt 6 maanden en is gericht op verandering vol leren te houden op de lange termijn. 

Tijdens de eerste maand ligt de focus op het aanleren van nieuwe bewegingen en oefeningen correct uitvoeren. Wist je dat een groot gedeelte van de oefeningen verkeerd uitgevoerd worden door sporters?? 

In de tweede maand ligt de focus op je voeding. Hierin gaan wij ook kijken naar je voedingspatroon en gewoontes aanpassen. We gebruiken een voedingstracker om je eetgedrag inzichtelijk te krijgen.

In maand drie tot en met zes gaan wij langzaam de belasting op je lichaam opvoeren. Hierin gaan wij je steeds meer uitdagen op een veilige manier. Het belangrijkste is het volhouden van de training, maar zweten mag natuurlijk altijd. 

Maandelijks wordt je gewogen en volgt er een evaluatiemoment. Hierin bespreken wij jouw doel en de voortgang van de afgelopen maand. En hier kijken we verder dan alleen de training. Je wordt gevraagd naar je energielevel, slaap, voeding en stress. 

Ons doel is gaan voor een langdurige verandering die vol te houden is. Dit doen we door het vanuit jouw leven te bekijken. We leggen je dus niks op. En dit werkt! En is inmiddels een bewezen methode bij een groot deel van onze leden. 

Ik weet wat ik wil, en nu?

Opgeven doen we in 2 stappen:
• Vul het formulier in
• Wij nemen contact met je op binnen 2 uur.

Je hoeft nog niks af te rekenen dat komt later allemaal. Laten we eerst eens een kopje koffie drinken om te kijken of wij wel geschikt zijn voor jou.

Opgeven doen we in 2 stappen:
• Vul het formulier in
• Wij nemen contact met je op binnen 2 uur.

Je hoeft nog niks af te rekenen dat komt later allemaal. Laten we eerst eens een kopje koffie drinken om te kijken of wij wel geschikt zijn voor jou.

Telefoonnummer

+31 6 3733 1246

KR8 personal training culemborg

Pascalweg 23-C1 4104BE Culemborg

KR8 personal training tiel

Lutterveldweg 3 4005 LD Tiel