Vegetarische wrap. 
Met bloemkool en walnoten.
In september proberen we minder vlees te eten. Minder vlees eten is beter voor je lichaam en het milieu.
Dit keer een wrap. Ik heb hem zelf als avondeten gegeten. Maar als lunch is die ook zeker te eten!
Wat heb je hiervoor nodig?
Ingrediënten:
- 100gr walnoten
- 400gr Bloemkoolrijst
- No fairytales wrap
- 1 pak cherrytomaten
- 2 eet rijpe avocado’s
- 30+ Kaas
- Soja saus
- Ui
- Peper zout naar smaak
- 1 a 2 eieren per persoon
Bereiding:
begin met het snipperen van de ui. of koop ze gesnipperd.
Verwarm een klein beetje olie in een grote pan. Fruit de ui. Voeg de bloemkool toe en bak dit 10 minuten mee.
Breek de walnoten in kleine stukjes. Bak dit mee met de bloemkoolrijst
Voeg de soja saus toe en laat het indikken met wat peper en zout.
Snijd de tomaten in plakjes en prak de avocado met eventueel een scheutje yoghurt fijn. Je kan hier ook een staafmixer voor gebruiken.
De wrap.
Optie is om de wrap te verwarmen in de magnetron of oven.
Begin met wat avocado, vervolgens doe je de gebakken bloemkoolmix erop. Top af met tomaten, kaas en eventueel ei! ( ei staat niet op de eindfoto)
Eet smakelijk