fbpx Skip to content

Zomerstamppot met andijvie, feta en zoete aardappel

img

Zomerstamppot.

 

Wist je dat andijviestamppot een zomerstamppot is? 
Iedereen kent de standaard stamppot, aardappel andijvie en spekjes.

Ik wilde hier even een frisse en gezondere twist aan geven.  

Ingrediënten.

    • Andijvie
    • Azijn
    • Kalkoenspekjes
    • Peper/zout
    • Zoete aardappel
    • Feta
    • Bloemkool

 

Bereiding:

Schil de zoete aardappel en halveer ze en
doe deze 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Bak de kalkoenspekjes uit.

Kook de bloemkool 12 tot 15 minuten in een boullionblokje. Giet af en stamp dit fijn met een stamper.

 

Haal de zoete aardappel uit de oven en snijd dit in kleine blokjes, dit bak je vervolgens in een klein beetje olie nog extra af.

Voeg de bloemkool bij de zoete aardappel en bak nog 5 minuten verder, regelmatig omscheppen.

Verbrokkel de feta en voeg toe.

Als laatst voeg je de rauwe andijvie toe.

Peper, zout een fleugje azijn naar smaak.

Eet smakelijk!

Vraag nu je gratis 2 weken Try-Out aan.

De meest eenvoudige manier om te starten met trainen bij KR8 Personal Training. Vul nu je gegevens in en klik op ‘versturen’. 

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

IMG  scaled
Je bent er bijna 80%

Ontgrendel jouw gratis

Try-Out (2 weken)

Wil jij resultaat boeken door te trainen met jouw deskundige trainer? Je zit nog nergens aan vast, maar kunt wel ervaren hoe het werkt.